Hey iedereen!

Mijn naam is Ruben Sansom en ik ben dit jaar verantwoordelijk voor de PR en Sponsoring van Uros. Ik ben negentien jaar en doe al sinds mijn elfde aan atletiek. Ik ben geboren en getogen in het Gelderse Wageningen. Mijn moeder is Nederlandse maar mijn vader is Engels, vandaar het Britse accent. Ik ben begonnen als voetballer maar ben na enkele lokale wedstrijden gelopen te hebben op atletiek overgegaan, me specialiserend op de (middel)lange afstanden. Wat als een leuke hobby begon werd stukje bij beetje iets waar ik steeds serieuzer mee bezig was, en in de laatste twee jaar voordat ik bij Uros kwam liep ik regelmatig nationale wedstrijden. Alle zware trainingen bleken de moeite waard te zijn toen ik in de zomer van 2016 zilver won op de 5000 meter bij het NK junioren!

Sindsdien heb ik het wat hardlopen betreft wat rustiger aan gedaan, hoewel ik vorig jaar nog wel met Uros getraind heb. Nu hoop ik het lopen weer wat meer op te pakken, in combinatie met de sociale kant van Uros als bestuurslid. Ik zit in mijn tweede jaar aan University College Maastricht, waar ik me vooral bezighoud met filosofie en geschiedenis. Daarnaast ben ik de secretaris van zowel het tijdschrift als de po√ęzievereniging van UCM. Zoals jullie onderhand al wel kunnen raden hou ik van schrijven. Daarom kijk ik ook erg uit naar het uitbrengen van het enige echte Uros tijdschrift: de Steddie! Er zijn nog plaatsen vrij in de commissie, dus kom er vooral bij!

Tot slot heb ik heel veel zin om te beginnen met mijn PR & Sponsoring taken en in een mooi nieuw jaar bij Uros in het algemeen! Ik hoop jullie allemaal op de baan of op de modderige paden van de Sint Pieter te zien!

Ruben