Beste leden, 

Mijn naam is Wout Beijers. Dit jaar zal ik jullie voorzitter zijn. Ik ben 24 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Oss, Noord-Brabant. Op jonge leeftijd begon ik met atletiek bij AV de Keien te Uden. Hier heb ik altijd met veel plezier alle onderdelen beoefend. Mijn favoriete onderdelen zijn hoogspringen, kogelstoten en speerwerpen. Toch ben ik gestopt met atletiek toen ik in Maastricht ging studeren. Na een paar jaar realiseerde ik me dat dit een slechte keuze was geweest. Ik deed aan fitness, maar hierbij miste in het wedstrijdelement. Dit heeft me in 2015 doen besluiten om bij UROS te gaan. Voor mij heeft UROS bewezen de perfecte mix te zijn tussen jezelf tot het uiterste drijven en het doen van leuke activiteiten.

Momenteel ben ik bijna afgestudeerd in twee Masters: Arbeidsrecht en Privaatrecht. Ik hoef alleen nog maar mijn thesis af te ronden. Daarnaast werk ik vier dagen in de week als jurist, en een halve dag per week als student-assistent. Afgelopen jaar heb ik het hele jaar met de technische groep meegetraind, maar dit jaar zal ik ook 1x per week met de lopersgroep mee gaan trainen. Ik heb vorig jaar bij de wedstrijdcommissie gezeten en bij de ledenweekendcie (het leukste weekend van het jaar!). Omdat we dit jaar maar met vier bestuursleden zijn, hoop ik dat velen van jullie ook graag wat commissiewerk willen gaan doen! Mijn hobby’s zijn hiken, fietsen, uitgaan en van het zonnetje genieten. Mocht je meer van me willen weten: op de baan of bij een van onze activiteiten vertel ik je graag meer!

Ik kijk ontzettend uit naar mijn bestuursjaar en hoop jullie allemaal snel beter te leren kennen. En tot slot wens ik jullie een gelukkig, gezond en blessurevrij sportjaar toe!

 

Tot op de baan!

Groetjes,

Wout