Beste Urosianen,

Mijn naam is Lenny en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Leveroy, een klein dorpje tussen Weert en Roermond in. Ik begon met hardlopen toen ik 14 was, en werd lid van de atletiekvereniging Atletiek Leudal toen ik 15 was. We deden daar vooral technische atletiek, maar ik vond rennen leuker.

Ik zit nu in mijn tweede jaar van geneeskunde. Naast studeren of rennen bij Uros geef ik ook reanimatielessen op middelscholen of spreek ik af met vrienden of ik kijk een film in mijn eentje. Met de training kun je me altijd bij de loopgroep vinden, ergens achteraan in de groep. Ik loop het liefst 5-15 km afstanden, en vorig jaar heb ik ontdekt dat trailruns de perfecte manier zijn om dat te doen.

Vorig jaar was mijn eerste jaar in Maastricht, dus ook mijn eerste jaar bij Uros. Bij de eerste ALV ben ik bij de actie gegaan. Dat was een geweldige beslissing omdat ik veel plezier heb gehad in het organiseren van de activiteiten en het meedoen met die activiteiten natuurlijk. Het bracht me ook op het idee om in het bestuur te gaan.

Dit jaar ben ik dus de wedstrijdcommissaris. Mijn plan is om ons naar een heleboel wedstrijden te laten gaan, een hoop lol te hebben en misschien ook een hoop prijzen te winnen. Daarnaast zal ik ook voorzitter zijn van de actie. Ik hoop jullie allemaal niet alleen maar op de training te zien, maar ook bij al die activiteiten en bij de wedstrijden natuurlijk.

Veel plezier!

Lenny Engelen