Het Uroslumnus-lidmaatschap

Voor een jaarlijkse vergoeding van 20,- kun je alumni worden bij Uros. Met deze kleine bijdrage blijf je op de hoogte van de vereniging én steun je de club financieel. Als Uroslumnus ontvang je alle nieuwsbrieven met informatie over wedstrijden, activiteiten en ontwikkelingen binnen de vereniging. Naast deelname aan reguliere activiteiten kun je ook deelnemen aan de alumni activiteiten (o.a. het BURP-team en dinner/borrel). Tot slot ontvang je de Steddie Steet, zodat je op de hoogte blijft van de roddels binnen en rondom Uros (aangeven op het inschrijfformulier mocht je hier interesse in hebben).

Wanneer je een oud-lid van Uros bent, maar je wilt toch nog graag mee doen met activiteiten en bijvoorbeeld mee gaan naar het trainingsweekend en de Batavierenrace; dan is een Uroslumnus-lidmaatschap verplicht.

Het lidmaatschap loopt in principe van september tot september het jaar erna, maar het Uroslumnus-lidmaatschap kan uiteraard ook gedurende het jaar worden afgesloten. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk of elektronisch vóór 1 september te gebeuren aan het bestuur.

Als je alumnus van Uros wilt worden, vul dan dit aanmeldingsformulier in en stuur het op naar het vermelde adres.

Graag willen we je ook attenderen op de LinkedIN pagina voor alumni van Uros: Alumni Uros.