Beste Uros leden,

Mijn naam is Keanne Panis en ik zal Pr & sponsoring gaan doen voor Uros het komende academisch jaar. Ik ben momenteel 18 jaar en zit in mijn tweede jaar economics & business economics op SBE in Maastricht. Ik ben geboren in Maastricht maar heb mijn hele leven net over de grens in België gewoond in een klein dorpje dat Lanaken heet. In Lanaken heb ik mijn hele middelbaar afgemaakt en dit is ook waar ik met atletiek ben begonnen toen ik 6 jaar was, bij de club ATLA.

Ik vond atletiek meteen geweldig en ben me gaan specialiseren in verspringen en sprinten. Toen ik 12 was begon ik het meer serieus te nemen en tot mijn 17e heb ik 6x per week getraind en deelgenomen in nationale kampioenschappen. Toen ik ging verder studeren realiseerde ik me dat het niet meer realistisch was om 6x per week te blijven trainen, maar ik was nog niet klaar om te stoppen met atletiek en zo ben ik lid geworden van Uros. Na de eerste paar trainingen wist ik dat dit precies was waar ik op zoek naar was, de trainingen waren de perfecte mix van sport en plezier. In mijn tweede jaar als student wou ik meer dan gewoon studeren en daarom heb ik besloten om dit jaar bestuurslid te worden van Uros.

Ik heb super veel zin in mijn bestuursjaar en on deel uit te maken van de pr & sponsorship commissie, de wedstrijd commissie en de Steddie commissie. Ik hoop dat ik jullie allemaal terug zie voor een training bij Uros !

Tot snel,

Keanne Panis

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse en gebruikerservaring.
Accepteren