Beste Urosianen,

Mijn naam is Anouk van Ool en aankomend jaar ben ik de secretaris van Uros. Ik ben 19 jaar en zit nu in mijn tweede jaar gezondheidswetenschappen. Ik ben geboren en getogen in Echt, een dorpje dat ongeveer een half uur van Maastricht af ligt. Afgelopen jaar ben ik steeds met de trein op en neer naar Maastricht gekomen, maar sinds dit jaar ben ik op kamers.

Ik heb van mijn derde tot en met mijn zestiende geturnd en toen ik negen was ben ik daarnaast nog begonnen met acrobatische gymnastiek. Hier ben ik afgelopen augustus mee gestopt. Beide sporten heb ik altijd met heel veel plezier gedaan en zal ik dan ook altijd blijven koesteren.

Toen ik vorig jaar begon aan de universiteit wist ik meteen dat ik bij een sportvereniging wilde. De vraag toen was alleen nog welke het zou worden. Ik had totaal geen ervaring met atletiek, maar wilde het toch graag eens proberen. Het was een hele nieuwe uitdaging en als ik er nu aan terug denkt, ben ik heel blij dat ik die nieuwe uitdaging ben aangegaan.

Naast de functie als secretaris zal ik komende jaar in de redactie en alumni commissie zitten. Ik heb heel veel zin in komend jaar en hoop dat jullie met net zo veel plezier naar de trainingen en activiteiten zullen komen!

 

Groetjes Anouk

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse en gebruikerservaring.
Accepteren