Hallo Urosians!

Mijn naam is Charlie Rive en ik zal dit jaar de vice-president van Uros zijn, ik zal ook de rol van PR & Sponsoring voor Uros overnemen! Ik ben 19 jaar jong en in mijn tweede jaar studie in economie en bedrijfseconomie aan de SBE. Ik ben opgegroeid op het eiland (oud) Jersey en maakte me Brits. Jersey is een heel klein eiland dat zo lang saai wordt om op te leven, dus ik besloot dat ik ergens anders wilde gaan voor mijn opleiding, en zo ben ik in Nederland gaan studeren.

Ik doe de afgelopen 6 jaar aan atletiek en heb er elke minuut van genoten, mijn favoriete evenementen zijn verspringen, 200 meter en de 10 km racewalk. Voordat ik aan atletiek deed, voetbalde ik en ook gymnastiek waar ik erg van genoten heb voordat ik ermee stopte. Ik hou er ook van om Nederlandse liedjes te drinken en te zingen. Ik begrijp niet wat ik zeker weet dat je uit de eerste hand te zien zult krijgen als je een van onze activiteiten dit jaar bijwoont.

Ik sta ook los van het activiteitencomité, het PR- en sponsorcomité! Als je vragen over ze hebt, aarzel dan niet om me altijd te vragen.

Ik heb een heel leuk eerste jaar gehad in Uros, ik raad aan zoveel mogelijk activiteiten te doen als je kunt om een ​​leuke tijd te hebben 😊. Maar het allerbelangrijkste: ik hoop dat je net zoveel van je tijd met Uros zult genieten als ik!