Hallo allemaal,

Mijn naam is Marly van Dommelen en ik ben jullie vicevoorzitter voor het aankomende jaar. Ik ben 22 jaar oud en opgegroeid in Best, een plaats in de buurt van Eindhoven. Na mijn middelbare schooltijd ben ik de opleiding HBO-V (verpleegkunde) gaan volgen. In de loop van het tweede jaar heb ik besloten om naar Oxford te verhuizen om mijn Engelse taal te verbeteren. In Engeland heb ik de beslissing genomen om een andere studie te gaan volgen aan het UM, en hier ben ik dan… net gestart met mijn tweede jaar van de studie European Public Health.

Ik heb van jongs af aan altijd een passie gehad voor sport. Verschillende sporten heb ik beoefend voordat ik ben begonnen met fanatiek paardrijden. Om mijn uithoudingsvermogen te verbeteren heb ik besloten om te gaan hardlopen. Alhoewel ik dit eerst deed om mijn prestaties op het paard te verbeteren, vond ik het zo leuk dat ik heb besloten mij in te schrijven bij UROS. Jullie kunnen mij daarom ook vinden bij de loopgroep!

Ik zal dit jaar niet alleen bezig zijn als vicevoorzitter, maar ook als actief lid van de activiteiten commissie. Ik kijk erg uit naar het aankomende jaar en hoop jullie allemaal te zien bij de trainingen en activiteiten!

Marly

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse en gebruikerservaring.
Accepteren