Hey iedereen!

Mijn naam is Bob van Kasteren en het is voor mij een waar genoegen om komend jaar voorzitter te zijn van MSAV Uros. Ik ben 19 jaar en bezig met mijn 3e jaar Geneeskunde. Ik kom uit Berg en Terblijt, een dorpje niet ver van Maastricht en heb hier ook het grootste deel van mijn jeugd doorgebracht. Daarnaast heb ik nog twee jaar in Kenia gewoond, dus het is eigenlijk niet heel gek waar mijn passie voor hardlopen vandaan komt.

Op mijn 5de ben ik begonnen met voetbal en even later ook tennis maar vanaf een jaar of 15 ben ik langzaam geswitcht naar wielrennen en hardlopen. Vooral het meedoen aan lokale wedstrijdjes vond ik gaaf en doe ik nog steeds heel graag.
Daarom had ik besloten om bij mijn stap van middelbare school naar Universiteit lid te worden Uros en volledig voor atletiek te kiezen. Tot op de dag van vandaag ben ik ervan overtuigd dat ik geen betere keuze had kunnen maken. Ik geniet nog steeds van elke training en activiteit die we samen doen.

Afgelopen seizoen hebben al deze trainingen zich uitbetaald en ben ik sterk verbeterd in de middellange afstand. Vooral het lopen van baanwedstrijden met Uros is iets wat ik komend jaar zeker weer wil doen. Hopelijk kan het voorzitterschap mij dan nog een extra boost geven om weer goed te presteren :). Voor mij is Uros simpelweg de beste combinatie tussen plezier en competitie en waar je uiteraard volledig je eigen invulling aan kunt geven.

Naast atletiek ben ik heel graag in de bergen te vinden. Skiën, wielrennen, trailrunning, je kunt me geen groter plezier doen. Heb ik nog een geheime passie voor jeu de boules en speel heel erg graag bordspellen. Maar eigenlijk kun je me wel voor elke sport enthousiast krijgen :).

Als actief lid heb ik het afgelopen jaar gemerkt wat voor een fantastische activiteiten ons ook dit jaar weer te wachten staan. Het ledenweekend, de NSK’s en natuurlijk de Batavierenrace zijn dingen waar ik enorm naar uitkijk. Hopelijk kunnen we hier samen weer samen weer een groene aangelegenheid van maken. Zie jullie op de training!

Sportieve groet,

Bob

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse en gebruikerservaring.
Accepteren