Hi! Ik ben Daniëlle Spek (22 jaar oud). Ik ben blij te mogen zeggen dat Uros het komende jaar mag vertegenwoordigen als wedstrijdcommissaris, maar ik zal eerst wat meer over mezelf vertellen. Na de middelbare school ben ik gezondheid en leven gaat studeren in Amsterdam. Toen ik dit had afgerond heb ik het drukke Amsterdam verlaten en ben ik naar het mooie Maastricht verhuisd. Hier ben ik begonnen met mijn master arts- klinisch onderzoeker. Naast mijn studie ben ik het liefst bezig met atletiek. Ik ben begonnen met atletiek toen ik 18 was, want daarvoor heb ik aan acrogym gedaan. Dat wil niet zeggen dat ik niet extreem fanatiek ben 12. Mijn favoriete onderdelen zijn hinkstapspringen en verspringen, maar ik vind het ook leuk om meerkampen te doen.

De gezelligste wedstrijden van het jaar zijn natuurlijk wel de NSK’s en omdat het me een leuke uitdaging leek het bestuur van Uros voor een jaar te vertegenwoordigen, leek wedstrijdcommissaris me een passende functie voor mijn. Ik kijk er naar uit om in dit bestuursjaar veel te leren, maar vooral veel plezier te hebben met het bestuur en de andere Uros leden.

Ik hoop dat er ondanks dit rara jaar met, tot nu toe, weinig wedstrijden een mooi jaar van kan maken. Met hopelijk nog genoeg wedstrijden in de tweede helft van het jaar, waar we Uros kunnen vertegenwoordigen met zoveel mogelijk fanatieke leden.