Gisteravond was alweer de tweede UMC van het jaar. Op het programma stonden de 800 meter en discus. Aan de start van de 800 meter bij de mannen was het eigenlijk al wel duidelijk wie er met de winst van door zou gaan, en Martijn won dan ook in een tijd net boven de 2 minuten. Onderling voor de andere plaatsen werd er hard geknokt en iedereen zetten dan ook een mooie tijd neer. Ondanks dat Wim weer wat snelheidsovertredingen had begaan om op tijd te zijn, was hij net te laat voor de start van de mannen. Wim werd daarom one of the girls, maar ging er wel met de winst vandoor. Ook hier werden weer mooie prestaties neergezet.

Blij dat we met de 800 meter klaar waren, wat bij vele resulteerde in een cross hoestje, gingen we door naar het discuswerpen. Toen iedereen wist welke kant hij op moest werpen, gingen we van start. Helaas belandde de discus toch wel erg vaak in het net (niet goed opgelet tijdens de uitleg). Ook waren er enkele bowlers, ketsers, en torpedo's aanwezig. Milan liet zien dat werpen toch wel echt zijn ding is en soleerde overtuigend naar de winst.

Opgelucht dat we de volgende keer niet meer dan een rondje hoeven te lopen, kijken we alweer uit naar de volgende UMC op 7 april.