Een verslag van de zijlijn.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik aan een wedstrijd heb deelgenomen. Afgelopen donderdag 7 april heb ik dit doorgezet door ook niet aan het UMC deel te nemen. Maar met een goede reden deze keer: de 400 meter is namelijk de stomste afstand op aarde! Waarom? Voor je gevoel heb je de snelheid van de 100m sprint maar je moet vier (4!) keer zo ver! Na 300m heb je dus het gevoel alsof je zo door kunt lopen naar The Ministry of Silly Walks. Gelukkig waren ook een boel mensen geen mietjes, zo hadden we toch nog vier start-groepen die onder een prachtige na-onweerse-hemel hun alles gaven! Na de marteling stond ook nog speerwerpen op het programma, met behulp van enige oerkreten werden de meeste speren toch nog flinke afstanden geworpen. Zo zie je maar, bij Uros zitten jagers geen verzamelaars!

Maar het plezier houd niet op bij één dagje competitie! Nee, vrijdagavond 8 april zal de jaarlijkse Teamrace plaatsvinden! Waar een parcours over de St. Pietersberg het kaf van het koren zal scheiden, en we erachter zullen komen wie zich komend jaar het ultieme Teamrace-team mag noemen!

En dan, eens in de vijf jaar, als de planeten op één lijn staan (Ja echt, stom toeval!?) heeft Uros haar Lustrum. Dit wordt alweer ons 5e, dat zijn 25 jaar (ouder dan de meeste van onze leden)! Deze dag werd afgelopen zaterdag 9 april gevierd met een hoop oude & nieuwe leden. Gelukkig zijn de tentamens net voorbij!