Beste nieuw lid,

Het is bijna zover! Na een lange middelbare school carrière, ben je eindelijk toe aan 'echt' studeren. En waar kan dat beter dan in Maastricht? Gelukkig heb je naast het studeren ook genoeg tijd voor leuke dingen zoals sporten en borrels en daarvoor ben je bij MSAV Uros op het juiste adres! Uros is de Studenten Atletiekvereniging van Maastricht en telt maar liefst ruim 90 leden. 

Uros neemt gedurende het hele jaar deel aan diverse (inter)nationale wedstrijden. Voor een ieder is er wat wils: de lopers kunnen zich uitleven op wedstrijden als het NSK-Ekiden (marathon in de vorm van een estafette), het NSK-weg, NSK-cross, de Zevenheuvelenloop, de Hart van Brabantloop en natuurlijk de Batavierenrace. Voor de 'technische' atleten zijn er het NSK-individueel, het NSK-teams en het NSK-indoor. Ook bij wedstrijden in Londen, Parijs of Boedapest duikt Uros regelmatig op en deze weekenden zorgen altijd voor een hoop sportplezier en gezelligheid. Dit laatste staat bij Uros ook voorop: gezelligheid, zowel tijdens de trainingen als erbuiten.

Maandelijks wordt door Uros een activiteit georganiseerd zoals eten op de baan, een bierproeverij, een nieuwjaarsdiner of een ledenweekend. Tevens vindt er maandelijks een borrel plaats. Door het relatief kleine ledenaantal is de groep vrij hecht, maar zij staat ook altijd open voor nieuwe leden, want: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Ben je al enthousiast geworden? Word dan lid! Vul dit formulier in een stuur het via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Weet je het nog niet helemaal? Kijk dan even hier voor meer informatie. 

Met sportieve groet,

Wout
Jannes
Martijn
Demi
Bestuur MSAV Uros '16/'17