Na een succesvolle INKOM is het tijd voor het Na-INKOM Activiteitenprogramma. Dit jaar ziet dat programma er als volgt uit:

 • Dinsdag 5 september
  Eerste training bij Sportpark Jekerdal om 19:00. Jekerdal zal gebruikt worden als verzamel- en omkleedlocatie maar niet als traininglocatie. Dit in verband met een renovatie van de baan. 
  Mocht je de weg naar het Sportpark niet weten, zorg dan dat je om 18:45 op het Vrijthof staat. Dan fietsen we vanaf daar naar het sportpark. 
 • Woensdag 6 september
  Pubquiz bij Falstaff. Tijdens deze avond neem je het in teams tegen elkaar op en probeer je het antwoord te vinden op moeilijke, sportieve vragen. We starten om 20:00 op de eerste verdieping. 
  Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. 
 • Woensdag 13 september
  Crazy 88. Om 18:45 verzamelen we op het Vrijthof waarna we om 19:00 het super leuke spel Crazy 88 beginnen! Na dit spel zullen we ons naar Gabi's Beer Bar begeven om daar een cold one open te cracken. 
  Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. 
 • Donderdag 14 september
  Na de training verzamelen we ons weer terug bij Sportpark Jekerdal, waar de Actie een heerlijke maaltijd heeft voorbereid die je voor een luttel bedrag kan verorberen. 
  Meld je aan via www.uros.nl/agenda.
 • Woensdag 20 september
  Beer Tasting bij Gabi's Beer Bar om 20:00. Tijdens deze avond zal Gabi's Beer Bar een diverse set aan speciaalbieren laten proeven. 
  Meld je aan via www.uros.nl/agenda
 • Donderdag 28 september
  Na de training zullen we ons opnieuw begeven naar Jekerdal, daar waar de Actie opnieuw een heerlijke 5-sterren maaltijd heeft voorbereid. 
  Meld je aan via www.uros.nl/agenda.