Vrijdag 26 Oktober 2018, de dag dat Uros het mooie Maastricht verliet om naar België te gaan voor het jaarlijkse ledenweekend. De commissie had een geweldige plek uitgekozen waar we genoeg plek hadden om te eten, slapen en chillen. Natuurlijk was deze plek ook uitgekozen op grote van de koelkast. Waar laten we anders onze gezonde blikken drank?

Vrijdag begon, traditiegetrouw, met de cantus. Na genoeg te hebben gedronken, gezongen en soms wat stiekeme dans pasjes, liep de avond over in spelletjes tot in de late uurtjes. Of moet ik zeggen tot in de vroege ochtend?

Het thema voor dit weekend was ‘The gender switch’. Dit was dan ook goed te zien in de zaterdag activiteiten. Iedereen had goed zijn best gedaan om te lijken op een keurige dame, knappe heer of iets ertussen in. Deze dag is afgesloten met een bonte avond. Wij mogen met zijn alle Charlie bedanken voor zijn act wat deze avond tot een nog groter succes maakte.

Helaas komt aan al het goede een einde, en zo dus ook aan ons ledenweekend. Dit gebeurde niet voordat wij een potje mini golf hadden gespeeld en ons buik vol hebben gegeten aan frietjes. We konden wel concluderen dat sommige Uros leden wat meer talent hebben in atletiek dan in mini golf. Dit mocht, gelukkig, de pret niet drukken.

Het was een geweldig geslaagd weekend, met dank aan de commissie en iedereen die mee was. Wij kijken nu al uit naar volgend jaar!