UROS Teamrace

Het leukste hardloopevenement van het jaar!
Lees hier de uitslagen van de UROS Teamrace 2019!
Algemene informatie
Midden april klinkt jaarlijks het startschot voor dé ploegenrace van Maastricht: de Teamrace. De start en de finish zijn op de baan op Sportpark Jekerdal (Mergelweg 130). Het parcours begint met een half rondje op de baan, gevolgd door een stuk van 800m over asfalt. Dit leidt naar de Sint-Pietersberg waar het zware stuk van de wedstrijd zal beginnen. Na het beklimmen van de berg, gaat het parcours alleen maar bergafwaarts, dus je kunt blijven versnellen gedurende de wedstrijd.

De totale afstand is net iets meer dan 5 kilometer and heeft een steile klim. Meer dan 80 atleten en liefhebbers doen ieder jaar mee, zowel studenten als niet-studenten. In de Teamrace is het niet belangrijk wie er als eerste over de finish komt. Integendeel, de tijd van de vierde persoon telt; zorg er dus voor dat je elkaar steunt in je team! Kortom, een jaarlijks terugkerend evenement met een uniek karakter: een mix van top sport en samenwerking!
Tijdschema
17:00 Terrein open
18:00 Uiterste meldtijd
18:30 Start 1e team
19:00 Start laatste team
19:30 Start Barbecue
20:15 Prijsuitreiking

Bij vragen kun je contact opnemen met bestuur@uros.nl.

Gastvrije talenten voor de bediening | Oostwegel Collection
Wil jij op de mooiste locaties van Zuid-Limburg werken op de momenten waarop jíj beschikbaar bent? Zoek jij naast jouw studie nog een bijbaan die jou meer oplevert dan geld alleen? Werken bij Oostwegel Collection betekent niet alleen werken om geld te verdienen, maar geeft jou ook de kans om jezelf te ontwikkelen. Tijdens je job heb je contact met internationale gasten, spreek je vreemde talen en ontwikkel je sociale vaardigheden. En dit allemaal ook nog onder werktijd, hoe leuk is dat!
Als medewerker in de bediening ben je werkzaam in één van onze vier huizen. Je neemt bestellingen op, maakt deze klaar en serveert deze uit. Je helpt mee met de organisatie van een lunch, diner of een evenement. Je voelt de verschillende gasten goed aan en je vindt het leuk om hun verwachtingen te overtreffen. Mede dankzij jouw gastvrijheid wordt een bezoek aan Oostwegel Collection extra bijzonder.
UROS Teamrace Partners
De UROS Teamrace wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners.